Αρχική

Kατασκευή ιστοσελίδων από την 10net σημαίνει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κατασκευής και προώθησης, πάντα σε λογικό κοστολόγιο και πάντα με γνώμονα την απόδοση της επένδυσης για τον πελάτη μας.

Καλοσχεδιασμένες και λειτουργικές ιστοσελίδες που κάνουν την εμπειρία της πλοήγησης ευχάριστη και «παιχνιδάκι» ακόμη και για τους πιο άπειρους χρήστες internet.
Προωθημένες σωστά ιστοσελίδες στις μηχανές ανάζητησης -κυρίως στο google το οποίο κατέχει περίπου το 90% των αναζητήσεων – στα community sites όπως στο facebook καθώς και στα γνωστά directories.

10net εφαρμογές διαδικτύουΗ εκρηκτική αύξηση της πρόσβασης στο internet μέσω κινητών συσκευών. Τα smartphones και tablets αυξάνουν ραγδαία το μερίδιο αγοράς τους ετσι χρησιμοποιούμε ένα μείγμα τεχνικών σχεδιασμού και υλοποίησης που επιτρέπουν να δημιουργούμε ένα και μοναδικό website ικανό να προσαρμόζει τα περιεχόμενά του κατάλληλα ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης, την ανάλυση και τις αναλογίες (περιστροφή) της εκάστοτε συσκευής.

Η κατασκευή της ιστοσελίδας ή η κατασκευή eshop γίνεται σε ξεχωριστό ονομα.gr ή .com (κλπ) δικής σας ιδιοκτησίας που αγοράζουμε για λογαριασμό σας. Επίσης σας παραδίδουμε επαγγελματικά emails τύπου info@ονομα.gr κλπ. επιπρόσθετα δηλώνουμε την ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης και συνδέουμε την ιστοσελίδα σας με τα google analytics για να έχετε πρόσβαση σε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία επισκέψεων.

Εμπιστευτείτε μία εταρία η οποία εξειδικεύεται επί πολλά έτη επιτυχημένα στην κατασκευή ιστοσελιδων, ώστε να σας προσφέρει λύσεις άμεσες και αποτελεσματικές. Αναθέστε μας να σας δημιουργήσουμε την ιστοσελίδα σας με χαμηλό  κόστος .

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προσφέρουμε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε από την παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Fb like page
support